PODSUMOWANIE KONKURSU - edycja wiosenna
Podsumowanie konkursu za II semestr odbył się 31.06.2019r.
I miejsce CERTYFIKAT KUCHNI NA MEDAL grupa III
II miejsce DYPLOM z wyróżnieniem KUCHNI NA MEDAL grupa V
III miejsce grupa IV
IV miejsce grupa II
V miejsce grupa I
|
GRUPA 1 |
GRUPA 2 |
GRUPA 3 |
GRUPA 4 |
GRUPA 5 |
GRUPA US |
1. |
13 |
18 |
36 |
33 |
41 |
|
2. |
18 |
35 |
31 |
39 |
39 |
|
3. |
27 |
24 |
34 |
40 |
21 |
|
4. |
29 |
20 |
36 |
28 |
33 |
|
5. |
14 |
39 |
33 |
28 |
30 |
|
6. |
35 |
41 |
45 |
41 |
39 |
|
7. |
24 |
42 |
42 |
30 |
28 |
|
8. |
33 |
35 |
29 |
35 |
36 |
|
9. |
37 |
31 |
38 |
36 |
35 |
33 |
10. |
33 |
36 |
45 |
35 |
30 |
30 |
11. |
33 |
37 |
41 |
39 |
34 |
28 |
12. |
27 |
37 |
38 |
35 |
33 |
40 |
13. |
33 |
40 |
37 |
30 |
24 |
40 |
14. |
35 |
26 |
39 |
36 |
37 |
36 |
15. |
40 |
20 |
32 |
35 |
30 |
36 |
16. |
30 |
35 |
43 |
37 |
40 |
30 |
17. |
30 |
34 |
45 |
33 |
42 |
42 |
18. |
32 |
30 |
37 |
37 |
43 |
39 |
19. |
39 |
43 |
37 |
42 |
40 |
45 |
20. |
30 |
32 |
34 |
35 |
34 |
32 |
21. |
35 |
32 |
41 |
28 |
34 |
36 |
22. |
38 |
36 |
43 |
33 |
39 |
43 |
23. |
33 |
39 |
45 |
34 |
42 |
42 |
|
698 |
762 |
881 |
799 |
804 |
552 |
W związku z tym, iż grupa usamodzielniająca dopiero od marca była kontrolowana i brała udział w konkursie nie nazbierała odpowiedniej liczby punktów. Jednakże biorąc pod uwagę średni wynik przy każdej kontroli grupa usamodzielniająca zdobyła II miejsce uzyskując wynik 36,8. Średni najwyższy wynik uzyskała grupa III – 38,3
Zestawienie końcowe kontrolowanych jadłospisów, gdzie każda grupa zbierała gwiazdki:
Grupa I - 5 gwiazdek
Grupa II - 5 gwiazdek
Grupa III - 7 gwiazdek
Grupa IV - 6 gwiazdek
Grupa V - 8 gwiazdek
Dziękujemy wszystkim i do zobaczenia za rok.